Blikfang - Rytmisk dans 18+ 2020

 

Sted: AGS Storsalen /Gymnastiksalen

Mandag kl. 20-21.30

Start: 31.08.20

Tovholder og instruktør : Rie Brose

Blikfang er et hold for den øvede og seriøse gymnast, som går højt op i gymnastik og gerne vil tage det til det næste niveau! Vi bliver et hold for 18+ ca. Og det er bl.a. Fordi at hver eneste gymnast også vil fungere som en træner for holdet. Træningerne og opvisningen vil blive tilrettelagt sådan, at så mange som muligt, får lov til at lave noget fedt til en træning eller en lækker serie til opvisningen. Herudover vil holdet lægge meget vægt på fællesskabet, så vi alle er trygge ved hinanden, og også vil få lyst til at mødes uden for træningen.

 

 

CORP - Rytmisk dans 15+ 2020

 

Sted: Humlehøj 2

Mandag kl. 20 - 21.30

Start: d. 31.08.20

Instruktør: Isabel Neuman

Corp er for dig som er træt af at lave fejesving men er klar på at udfolde dig rytmisk og socialt ! Som et hold tager vi beslutninger sammen omkring alt fra opvisning dragt til dagens træning! Så kom og vær med til nogle sjove, anderledes og udfordrende rytmetimer.

 

 

Rytme piger 6-9 kl. 2020

Sted: Dybbølsk. Gym Sal

Tirsdag 17.00 - 18.30

Start: 01.09.20

Instruktører: Helle og Katrine 

6. til 9 klasses rytmepiger - Grundgymnastik og udvikling. Har du lyst til at udfordre dig i den rytmiske gymnastik, uanset om du er nybegynder, eller har prøvet det før, så dette hold noget for dig. Vi vil i sæsonen arbejder med grundgymnastik og elementer fra dansen verden. Den daglige træning vil være bygget op med sekvenser i opvarmningen, hvor både styrke, flow og kropsbevidsthed er en del af det. Alt dette vil ende med et opvisningsprogram, hvor vi til marts forventer omkring 3. opvisninger. Samtidig skal vi selvfølgelig have det sjovt og hyggeligt sammen. Vi forventer at man kommer hver gang og er engageret i træningen, samt nysgerrig på at lære mere. Der er plads til alle som ønske at udfordre sig selv i den rytmiske gymnastik. Udover udgift til kontiengent, vil der være udgift til dragt på ca. 500kr.

Rytmepiger 3.-5. kl. 2020

Sted: Dybbølhallens Gymnastiksal 

Torsdag 16.30 - 18.00   

Start : 03.09.20

Instruktører: Louise og Louise 

Dette hold er for pigerne i 3.-5. klasse, der nyder at dyrke rytmisk gymnastik, er frisk på udfordringer og vil dele oplevelsen med andre jævnaldrende. Vi vil som instruktører netop danne rammerne for en træning med seriøsitet og udvikling med plads til grin og samvær.

Til træningerne vil vi have fokus på den enkelte gymnast samtidig med, at vi i fællesskab bestræber os hen imod et fælles opvisningsprogram i foråret.

Vi står med åbne arme så ta’ din veninde i hånden og kom og vær med!