Rytmepiger 0.-2. kl. 2021

Sted: Dybbølhallens Gymnastiksal 

Onsdag 16.00 - 17.00   

Start : 01.09.21

Instruktører:  Freya og Freja

Elsker du at danse, have det sjovt og lave en masse fed gymnastik? Så er Rytmepiger 0-2 klasse lige holdet for dig! Er du en pige med krudt i røven, eller er du mere stille, er det ikke noget problem, vi laver noget alle kan være ved til. Også til dig det aldrig har lavet gymnastik før 😉 Vi træner hver onsdag kl. 16-17 i Gymnastiksalen i den gamle Dybbøl hal, første træning er den 1. september. Kom gerne med en ven under armen 😊

Vi glæder os til at få en mega fed sæson med jer, håber vi ses!

Mange hilsner fra Freya og Freja. 

 

Academy dans piger 16+ 2021

Sted: ASG - Amts gymnastiet storsal

Mandag 19.30 - 21.00   

Start : 06.09.21

Instruktører: Isabel

Academy er for dig, der elsker at bevæge dig i dansens tegn. Vi vil fokucere på det rytmiske samt det sociale. Du vil ikke møde sædvanlig fejesvingsundervisning, men istedet møde nogle fede, hårde og anderledes træningstimer med nye udfordringer i dansens tegn. Vi vil sammen sætte en mega fed opvisning sammen som kommer til at blæse omkuld.   

Håber vi ses - VH Isabel

Rytme piger 6-9 kl. 2021

Sted: Dybbølsk. Gym Sal

Tirsdag 17.00 - 18.30

Start: 31.08.21

Instruktører: Helle og Louise

6. til 9 klasses rytmepiger - Grundgymnastik og udvikling. Har du lyst til at udfordre dig i den rytmiske gymnastik, uanset om du er nybegynder, eller har prøvet det før, så dette hold noget for dig. Vi vil i sæsonen arbejder med grundgymnastik og elementer fra dansen verden. Den daglige træning vil være bygget op med sekvenser i opvarmningen, hvor både styrke, flow og kropsbevidsthed er en del af det. Alt dette vil ende med et opvisningsprogram, hvor vi til marts forventer omkring 3. opvisninger. Samtidig skal vi selvfølgelig have det sjovt og hyggeligt sammen. Vi forventer at man kommer hver gang og er engageret i træningen, samt nysgerrig på at lære mere. Der er plads til alle som ønske at udfordre sig selv i den rytmiske gymnastik. Udover udgift til kontiengent, vil der være udgift til dragt på ca. 500 kr.

Rytmepiger 3.-5. kl. 2021

Sted: Dybbølhallens Gymnastiksal 

Torsdag 16.30 - 18.00   

Start : UDSAT pga manglende instruktør.

Instruktører: Hvis du har rytme/dans instruktør erfaring - så meld dig som instruktør. Vi har piger som venter på at komme igang.

Dette hold er for pigerne i 3.-5. klasse, der nyder at dyrke rytmisk gymnastik, er frisk på udfordringer og vil dele oplevelsen med andre jævnaldrende. Vi vil som instruktører netop danne rammerne for en træning med seriøsitet og udvikling med plads til grin og samvær.

Til træningerne vil vi have fokus på den enkelte gymnast samtidig med, at vi i fællesskab bestræber os hen imod et fælles opvisningsprogram i foråret.

Vi står med åbne arme så ta’ din veninde i hånden og kom og vær med!