Rytme og Dans 0.-2. kl. 2022

Sted: Dybbølhallens Gymnastiksal 

Onsdag 16.00 - 17.00   

Start : 31.08.22

Instruktører:  Anne og Laura

Elsker du at danse, have det sjovt og lave en masse fed gymnastik? Så er Rytmepiger 0-2 klasse lige holdet for dig! Er du en pige med krudt i røven, eller er du mere stille, er det ikke noget problem, vi laver noget alle kan være ved til. Også til dig det aldrig har lavet gymnastik før 😉 Vi træner hver onsdag kl. 16-17 i Gymnastiksalen i den gamle Dybbøl hal. Kom gerne med en ven under armen 😊

Vi glæder os til at få en mega fed sæson med jer, håber vi ses!

 

 

RUG - Rytmisk Unge Gymnaster 6-9 kl. 2022

Sted: Dybbølhallens Gymnastiksal

Onsdag 18.30-20.00

Start: 31.08.22

Instruktører: Helle og Louise

Har du lyst til at udfordre dig i den rytmiske gymnastik, uanset om du er nybegynder, eller har prøvet det før, så er dette hold noget for dig. Som noget nyt er både piger og drenge velkommen på holdet.

Vi vil i sæsonen arbejde med grundgymnastik og elementer fra dansens verden. Den daglig træning vil være bygget op med sekvenser i opvarmningen, hvor både styrke, flow og kropsbevidsthed er en del af det. Alt dette vil ende med et opvisningsprogram, hvor vi til februar/marts forventer omkring 3 opvisninger. Samtidig skal vi selvfølgelig have det sjovt og hyggeligt sammen.

Vi forventer at man kommer hver gang og er engageret i træningen, samt er nysgerrig på at lære mere. Der er plads til alle som ønsker at udfordre sig selv. Udover udgift til kontingent, vil der være udgift til dragt på ca. 500kr.

Vi ses, Louise og Helle

Rytme og Dans 3.-5. klasse. 2022

Sted: Dybbølhallens Gymnastiksal 

Torsdag 16.30 - 18.00   

Start: 01.09.22

Instruktører: Louise Aasand og Alice Heilsen

"3-5 klasses rytme og dans er et hold for ALLE, der har lyst til at lære god gymnastik. Vi skal til træning arbejde med rytmegymnastik, danse sekvenser, udstrækning og lave nogle sjove lege. Vi kommer til at have med et håndredskab af gøre i løbet af sæsonen.

Vi skal lave 2 opvisninger i løbet af foråret, derfor påregnes der et ekstra beløb på 200 kr. til en flot dragt. Vi håber i er klar på en mega fed sæson fyldt med leg og læring!

Glæder os til at se dig

Bedste hilsner Louise og Alice